0595-528345 info@wadloop.nl

Zwerftochten

Wadlopen, waarheen?

Wadlopen brengt u in een ongekend wijds landschap, op een moment dat de natuurelementen ons daar toelaten. Zij bepalen op het wad het levensritme en ieder die zich in dit getijdenlandschap wil begeven zal zich hier aan moeten aanpassen.

Als u wilt kennismaken met het waddengebied zijn de zwerftochten zeer geschikt. Deze tochten geven u een divers beeld van hetgeen het waddengebied te bieden heeft. Voor de meer ervaren lopers bieden we diverse oversteken en excursies aan.

Zwerftocht

Afstand: 8 km
Duur: 3 uur
Prijs: €12.50 p.p.
Scholen gereduceerd tarief

Meer informatie

Noordpolderzijltocht

Afstand: 8 km
Duur: 3 uur
Prijs: €12.50 p.p.
Scholen gereduceerd tarief

Meer informatie

Balgzwerftocht

Afstand: 8 km
Duur: 3 uur
Prijs: €12.50 p.p.

Meer informatie

Privé wadlooptocht

Afstand: In overleg
Duur: In overleg
Prijs:

1 deelnemer €50.-
2-4 deelnemers €75.-
5-8  deelnemers €125.-
9-10  deelnemers €175.-
10-12 deelnemers €200.-

Meer dan 13 deelnemers €20.- p.p

Meer informatie

Ten slotte

U ziet wel, mogelijkheden te over. Voor de één een sportieve prestatie, voor de ander een excursie door een uniek natuurgebied. Op verzoek kunnen op werkdagen ook wadlooptochten worden georganiseerd, mits er gidsen beschikbaar zijn. Neemt u hiervoor tijdig contact op met ons kantoor!

Voor alle wadlooptochten geldt: om de veiligheid te waarborgen is de deelname beperkt; daarom adviseren wij u om zich tijdig op te geven. Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving en ons reglement. Naast ons reglement zijn er ook provinciale voorschriften voor de wadloopsport. Op grond 
van al deze regels behouden wij ons het recht voor om tochten af te gelasten, bijvoorbeeld als gevolg van weersomstandigheden of om organisatorische redenen.

De avond voorafgaand aan de tocht dient u even te bellen over het doorgaan van de tocht. Ook vindt u informatie hierover op onze website, zie laatste nieuws. Let u vooral ook op het juiste verzameladres voor de door u geboekte tocht!

Waarschuwing: Het Wad blijft verraderlijk en zonder deskundige leiding is wadlopen levensgevaarlijk. Op alle tochten georganiseerd door Dijkstra Wadlooptochten is het wadloopreglement van toepassing. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op: