0595-528345 info@wadloop.nl

Zeehonden arrangement

Dit arrangement is een belevenis voor jong en oud en bij uitstek geschikt voor school- en andere groepsuitstapjes. De wadlooptocht geeft u een volledig beeld van het Wad; de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en een grote kans op zeehonden. Daarnaast krijgt u toegang tot de Zeehondencentrum te Pieterburen.

Bezoek aan het Zeehondencentrum

Tijdens je bezoek krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van de zeehondenzorg. Loop rond en leer alles over hoe zeehonden worden opgevangen, verzorgd en weer worden vrijgelaten. In het bezoekerscentrum komt u zeehondenverzorgers, dierenartsen en vrijwilligers van over de hele wereld tegen. Stel uw vragen rechtstreeks aan hen. Ze beantwoorden ze met alle liefde.

Waddenspeelplaats

Achter op het terrein van het Zeehondencentrum vind u ook een Waddenspeelplaats. Een speeltuin waar kinderen met touwen van eiland naar eiland kunnen klimmen. Speel in het water of haal er een netje doorheen om te zien wat er eigenlijk in leeft.

Afstand: 8 km
Duur: 2-3 uur
Vertrek/verzamelpunt Dijkmagazijn
Schaapweg 53
9969 TN
Westernieland
Terug: De Zwerftocht eindigt op het oorspronkelijke vertrekpunt, alwaar ook een eenvoudige wasplaats is ingericht
Prijs: Kinderen tot 12 jr. €19,50 p.p.
Volwassenen €21,50 p.p.
Zwaarte tocht:  
Extra informatie U kunt na het lopen van de zwerftocht het Zeehondencentrum bezichtigen op vertoon van een voucher. Deze krijgt u na afloop van de zwerftocht. 

Het Zeehonden arrangement is te boeken als uitbreiding van iedere Zwerftocht. Kies in onze boekingskalender voor een Zwerftocht en selecteer uw gewenste arrangement.