0595-528345 info@wadloop.nl
r

Tijdelijk niet beschikbaar

Door omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om de zwerftocht uit te breiden met het zeehonden arrangement. Als de situatie veranderd en wij dit arrangement weer kunnen aanbieden zal deze weer beschikbaar zijn tijdens het boeken van een tocht.

Zeehonden arrangement

Dit arrangement is een belevenis voor jong en oud en bij uitstek geschikt voor school- en andere groepsuitstapjes. De wadlooptocht geeft u een volledig beeld van het Wad; de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en een grote kans op zeehonden. Daarnaast krijgt u toegang tot de Zeehondencentrum te Pieterburen

Afstand: 8 km
Duur: 2-3 uur
Vertrek/verzamelpunt Inschrijfloket Dijkstra’s wadlooptochten op de parkeerplaats
Zeehondencentrum
Hoofdstraat 94A
9968AG Pieterburen
Terug: De Zwerftocht eindigt op het oorspronkelijke vertrekpunt, alwaar ook een eenvoudige wasplaats is ingericht
Prijs: Kinderen tot 12 jr. €14,50 p.p.
Volwassenen €18,50 p.p.
Zwaarte tocht:  
Extra informatie Afhankelijk van de vertrektijden van de wadlooptocht kunt u van te voren of naderhand de Zeehondencentrum bezichtigen. U betaalt een gereduceerd tarief voor de wadlooptocht aan het loket van Dijkstra’s wadlooptochten, het resterende bedrag (entree met korting) betaalt u bij het bezoek aan het zeehondencentrum.

Het Zeehonden arrangement is te boeken als uitbreiding van iedere Zwerftocht. Kies in onze boekingskalender voor een Zwerftocht en selecteer uw gewenste arrangement.